Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Avslappning-  Inre frid
Isbn: 978-91-8873-913-1
Förlag: Mindboozt Publications
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: april 2018
Uppläsare: Camilla Gyllensvan
Length: 30 minuter

Ljudbok

Avslappning- Inre frid

Släpp spänningar och oro 

Den här meditationen kommer ge dig en stunds vila och avslappning främst med fokus på att släppa spänningar och oro. Under meditationens gång kommer du känna hur du gradvis slappnar av och blir mindre oroad inför framtiden. Den här ljudfilen kan med fördel användas innan du ska sova eller när du känner att du behöver en studs avkoppling och vila från arbete eller vardagens stress. För bäst effekt lyssna på denna fil dagligen under 21 dagar för att sedan lyssna varannan dag i 21 dagar till Kombinera gärna den här filen med någon av de andra i Mindful meditations serien tex Andning eller kroppsmeditation.

Camilla Gyllensvan är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer via ICNLP. Hon är utbildad i KBT, ACT och Mindfulness och driver ett utbildningsföretag som arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap samt håller Internationella NLP utbildningar. 
Sedan 2006 har hon coachat och utbildat hundratals klienter och använt mental träning och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Camilla har hittills gett ut 27 ljudböcker samt skrivit boken NLP Kommunikation och det personliga ledarskapet utgiven 2017 samt är medförfattare i boken om Självsabotörer utgiven 2018

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone