Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Modiga Morris : en vecka upp och ner
Isbn: 978-91-8837-552-0
Förlag: Ehrlin Publishing AB
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: april 2018
Uppläsare: Susanna Helldén
Length: 20 minuter

Ljudbok

Modiga Morris : en vecka upp och ner

En mental första hjälpen för ditt barn!

Modiga Morris – en vecka upp och ner är ingen vanlig bok. Inspirerad av beteendepsykologi och påverkande kommunikation har författaren utformat en berättelse som ger ditt barn verktyg för att lättare hantera jobbiga situationer i vardagen. Många gånger kan det vara svårt att veta hur man som vuxen ska kommunicera med ett barn som till exempel ramlar och slår sig, är mörkrädd eller inte vill äta en viss sorts mat. 

Morris är en helt vanlig pojke. Han tycker om att klättra i träd, cykla och leka med vänner. Hans familj har precis flyttat till en ny stad och den första veckan får Morris uppleva många nya känslor som han aldrig känt förut veckan blir helt upp och ner! Som tur är har han personer i sin närhet som hjälper honom att hantera de nya känslorna. Morris lär sig hur han kan tänka för att handskas med känslor som saknad, smärta och rädsla. 

Författaren Carl-Johan Forssén Ehrlin slog igenom med den innovativa, sövande barnboken Kaninen som så gärna ville somna som toppat bästsäljarlistor världen över. Med sin bakgrund som beteendevetare och utbildare drivs han av att skriva böcker som kan lösa vardagliga problem och skapa förändring i människors liv.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone