Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kompletta Sherlock Holmes. Del 4 - åren 1911-1927
Isbn: 978-91-8881-768-6
Förlag: Bokförlaget Klassiska deckare
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2018

E-bok

Kompletta Sherlock Holmes. Del 4 - åren 1911-1927

Han är världens mest kända privatdetektiv och det går knappt några månader innan det kommer en ny film eller nya tv-serier.

Nu ger vi ut samtliga de 60 berättelserna om Sherlock Holmes i fyra e-böcker under namnet ”Kompletta Sherlock Holmes”.

Mästerdetektiven skapades av författaren Arthur Conan Doyle (1859–1930) på 1880-talet. Under fyra decennier publicerades totalt 4 romaner och 56 noveller.

I den här fjärde samlingen finns den roman och de 16 noveller som  publicerades under åren 1911–1927. Några av de svenska texterna i den här e-boken översattes dock senare.

I den här e-boken ”Kompletta Sherlock Holmes. Del 4 – åren 1911–1927” finns romanen ”Fasans dal” samt novellerna ”A¨ventyret med den ro¨da cirkeln”, ”Lady Frances Carfax fo¨rsvinnande”, ”A¨ventyret med den do¨ende detektiven”, ”Sherlock Holmes sista bragd”, ”A¨ventyret med mazarinstenen”, ”Problemet brons ga°ta”, ”A¨ventyret med den kra¨lande mannen”, ”A¨ventyret med vampyren i Sussex”, ”A¨ventyret med tre herrar Garrideb”, ”A¨ventyret med den fo¨rna¨me klienten”, ”A¨ventyret med de tre gavlarna”, ”A¨ventyret med den do¨dsbleke soldaten”, ”A¨ventyret med lejonmanen”, ”A¨ventyret med fa¨rghandlarens kassavalv”, ”A¨ventyret med den beslo¨jade damen” och ”A¨ventyret pa° Shoscombe”.

Eftersom texterna skrevs för nästan 100 år sedan så finns det en ordlista över sådana ord och namn som kan vara svåra att känna till i dag.  



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone