Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Rita lätt : fantasifigurer
Isbn: 978-91-6388-904-2
Förlag: Bonnier Carlsen
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: november 2015

E-bok

Rita lätt : fantasifigurer

En tecknabok för de yngsta, med steg-för-steg-instruktioner som alla kan följa! Rita lätt: Djur kom ut 2010 och den visade sig vara just så enkel att ALLA med hjälp av den kunde rita fina djur. Här kommer uppföljaren, där barn och vuxna får lära sig att rita fina fantasifigurer som de kan bli superstolta över! Busenkelt!

Rita lätt: Fantasifigurer är också en inspirationsbok för vuxna som vill rita med sina barn, men inte kan komma på vad … eller vet hur man tecknar just Dracula eller ett spöke!

Det kan vara svårt att rita figurer som man vill ha dem. Med hjälp av Rita lätt: Fantasifigurer får man en bra vägledning. Börja med enkla streck och cirklar och bygg på steg för steg. Här lär man sig grunderna på ett pedagogiskt sätt och många små knep som är bra att känna till. Att rita mumier, sagofigurer, pirater, robotar och älvor enligt instruktionerna i Rita lätt: Fantasifigurer har testats i barngrupper med mycket gott resultat. Man ska inte rita i själva boken och därför kan man använda den om och om igen. Det praktiska formatet gör den lätt att ta med på resan.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone