Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tro på kärleken/Den bästa julklappen
Isbn: 978-91-5070-692-5
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: december 2013

E-bok

Tro på kärleken/Den bästa julklappen

Tro på kärleken

Julie McKenzie tappar kaffekoppen första gången hon står öga mot öga med Pierre Favatier, den nya chefen på plastikkirurgiavdelningen. Hans sensuella franska accent och genomträngande blå blick kombinerat med yrkesskickligheten gör honom till den snyggaste man hon någonsin sett. Men... han skulle aldrig intressera sig för någon som hon. De spelar i helt olika divisioner.

Trots att Pierre lagt kvinnor och kärlek på hyllan kan han inte låta bli att dras till den blyga läkaren. Varför gömmer hon sig för omvärlden? För Pierre finns inget alternativ: han ska med alla medel få Julie att känna sig som den vackra kvinna hon är...

Den bästa julklappen

Efter en olycka är sjuksköterskan Fallon O´Gara tillbaka i vardagen i den charmiga lilla staden White Elk. Fast hennes plan att leva ostört i lugn och ro går snabbt om intet när hennes ex – den snygge läkaren James Galbraith – dyker upp. James har just fått reda på att han har en son, och nu behöver han Fallons hjälp med den struliga unga pojken – en hjälp hon inte är redo att ge!

Men julen är en tid för mirakel och snart inser Fallon att hon kan vara på väg att begå sitt livs största misstag...



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone